Відмінний смак, соковита, цукриста, без кілець, з великим вмістом цукрів і бетаніну, середньостигла буряк. Маса плоду близько до 400г, плоди циліндричні, м'якоть темно-червона. Період дозрівання до 110 днів. Буряк столовий Кієрі характеризується низькою накопичувальної здатністю нітратів.
Головні якості буряків Кієрі - красивий яскравий колір, солодкий смак, урожайність, добре зберігається і транспортується, відмінна при будь-якому вигляді готування і переробки.
Головні якості буряків Кієрі - красивий яскравий колір, солодкий смак, урожайність, добре зберігається і транспортується, відмінна при будь-якому вигляді готування і переробки.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Культура | Буряк |
Інформація для замовлення
- Ціна: 30 ₴