Цибуля Шеба F1 - ранньостиглий гібрид для свіжого споживання короткочасного зберігання. Цибулини великі, соковиті, гарні, м'якого солодкуватого напівгострого смаку. Чудово підходить для салатів, маринадів, сушки, консервування.
Опис цибулі Шеба F1 і основні характеристики:
- цибулини середнього розміру, до 120 г - 150 г;
- урожай дозріває через 75-85 днів;
- луски товсті, дуже соковиті, білі, смак слабо гострий, солодкуватий;
- верхні луски - жовто-золотисті;
- листя покрите восковим нальотом, це захищає їх від шкідників;
- гібрид особливо стійкий до стрілкування.
Особливості посадки сорту Шеба та її вирощування:
Секрети і особливості вирощування озимої і ярової цибулі сіянки трохи відрізняються. При озимому посіві необхідно заздалегідь підготувати грунт - перекопати, удобрити фосфорно-калійними добривами, краще органічними, перегноєм або курячим послідом, місце краще вибирати більш піднесене. Після чого ми готуємо посадковий матеріал перебираємо цибулини, не обрізаємо і не замочуємо. Посадку озимої цибулі сіянки проводимо в кінці жовтня - листопаді, до заморозків, коли температура грунту опуститься до + 5 ° C, тоді вже в квітні ви отримаєте відмінну зелень, а до кінця травня і самі цибулини. Під час висадки цибулі під зиму необхідно після висадки мульчувати сіном або листям. При весняному посіві так само готують грунт і посівний матеріал, ще цибулини можна обробити стимуляторами і пестицидами для захисту від хвороб і шкідників. Посадку проводять в травні, коли грунт прогріється, через 60-80 днів можна збирати готові цибулини. Не забувайте про полив і підгодівлю цибулі навесні і жарким літом. За місяць до збору полив припиняють. Висаджують за схемою 10х20 см, на глибину 3-4 см при весняному посіві, і 5-6 см при осінньому
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Цибуля |
Тип продукції | Посадковий |
Група стиглості | Ранньостигла |
Колір плоду | Золотистий |
Країна виробник | Голландія |
- Ціна: 199 ₴