Цей перець названий на честь Яна Антохи, який гастролює цирковий акробат, що втік у США. Після відвідування своєї сім'ї в Румунії, вперше через 8 років, у 1991 році він привіз насіння цього старовинного перцю назад до Америки, сумуючи за кулінарії своєї сім'ї, і звідти цей сорт потрапив до багатьох країн. Перець має конічну форму, його колір змінюється від кремово-жовтого (55 днів) до помаранчевого та червоного при повному дозріванні через 75 днів після пересадки. Його довжина близько 4 дюймів (10 см) та ширина 2,2 (5,5 см). Румунський солодкий перець Antohi є загостреними стручками з однією точкою на кінці. У нього гладка, пружна і блискуча шкірка, під якою - товста, хрумка і соковита м'якоть з м'яким, солодким і злегка фруктовим смаком. У Румунії ці перці смажать на розпеченій сковорідці, щоб відчути їхній солодкий, повний аромат. Це дійсно дуже солодкий перець, що ідеально підходить для смаження. Він також чудовий у фаршуванні.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Група стиглості | Ранньостигла |
Культура | Перець |
Насіння в упаковці | 30 шт. |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 10 ₴