Каплястий японський гарбуз хаббардовського типу Uchiki Kuri. Був представлений в 1933 Мацумото Сайхіро і до сьогодні залишається дуже популярним, тому що цей сорт легко вирощується і славиться прекрасним солодким смаком з горіховим ароматом. Кожна рослина утворює від трьох до п'яти плодів вагою близько 1,5 кг, трохи ребристих, інтенсивного червоно-жовтогарячого кольору із золотою товстою м'якоттю. Дуже раннє дозрівання (80-90 днів від сходів) з великим потенціалом тривалого зимового зберігання протягом 6-7 місяців у прохолодному сухому місці. Залишати на зиму краще гарбузи, що повністю визріли, що видають звук порожніх судин при постукуванні. М'якуш чудового смаку, як у солодкої картоплі, але з яскравим горіховим ароматом. Цей сорт готують, не зрізаючи їстівну шкіру. М'якуш високосахаристий, з трохи борошнистою консистенцією, що означає, що цей гарбуз найкраще підходить для пюре і начинки для пирогів, чудова для обсмажування і супів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Группа спелости | Середньорання |
Культура | Гарбуз |
Маса плоду | 1500 |
Насіння в упаковці | 10 шт. |
Ґатунок/Гібрид | Сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 12 ₴