Урфа Бібер, також званий перцем Ізоту, походить з південного регіону Туреччини під назвою Урфа Слово «бібер» означає перець. За смаком він схожий на родзинки сорту Алеппо, але має більш шоколадно-пряний відтінок. У міру того, як Ви їсте його більше, він стає гарячим. Перці великі і можуть досягати більше 8 дюймів (20 см) завдовжки, нагадуючи довгий болгарський перець. Його використовують для приправи місцевих страв, особливо кебабів із баранини. Він також дуже смачний фарширований чи смажений. Рослини можуть зрости до 3 футів у висоту (90 см). Перці дозрівають від зеленого до темно-червоного кольору, досягаючи довжини 15 см і діаметром 4 см. Злегка гострий перець чилі анахеймського типу, його можна збирати зеленим, щоб отримати солодкий перець. Чудовий перець для гриля. Чудовий смак для їжі у свіжому вигляді, фаршированим чи смаженим. Ідеально підходить для сушіння. Його традиційно вішають надвір у вигляді гірлянд. Коли перець висохне, його зазвичай подрібнюють на порошок, що має м'який і чудовий аромат. Добре росте у прохолодному кліматі. Дає врожай за 55-65 днів після пересадки. Це ранній сорт із дуже хорошою врожайністю.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Група стиглості | Ранньостигла |
Культура | Перець |
Насіння в упаковці | 20 шт. |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Червоний |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 15 ₴