Харківський фіолетовий – середньопізній сорт селекції УААН. Вегетаційний період 100 - 120 днів. Озимий, стрілкуючий. Цибулина округло-плеска, фіолетова. Зовнішніх лусок 4 -6, зубків – 6. Маса товарної цибулини – 35 г. Смак гострий, вміст сухої речовини – 38 – 40 %, цукрів – 28 %. Стійкий до хвороб. Переносить сильні морози і посушливе літо. Колір луски – світлий з прожилками фіолетових тонів, стійкий до захворювань. Чудово зберігається. Володіє яскравим гострим смаком і підходить для консервації.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 290 ₴/кг